top of page
logor (1).png
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle
Je behoeften de baas? Learningin90 leert je hoe je dit kunt bereiken!

interview npo2

Ruud de Wild | Radio 2Heel Nederland verslaafd
00:00
ICONEN_ALCOHOL.png
ICONEN_COCAINE.png
ICONEN_NICOTINE.png
ICONEN_GAMEN.png
ICONEN_GOKKEN.png
ICONEN_ETEN.png
ICONEN_MEDICIJNEN.png
ICONEN_KOPEN.png
ICONEN_CANNABIS.png
ICONEN_SEX.png
ICONEN_DRUGS ALGEMEEN.png
ICONEN_BEDRIJFSLEVEN.png
learning in 90
Learningin90
 
VERKENNEN

Je weet zelf wel wanneer je teveel van iets doet. Je werkt te hard, je rookt teveel, je drinkt teveel, je kijkt teveel Netflix, je eet teveel suiker en ga zo maar door. Je gedrag wordt grotendeels aangestuurd door je automatische brein. In de verkenningsfase gaan we samen ontdekken waarom je doet wat je doet.

VERANDEREN

Pas als je begrijpt waarom je doet wat je doet kun je iets te veranderen. Basisvoorwaarde is dat je zelf wilt veranderen. Als dat zo is kan learningin90 je helpen.

VERANKEREN

Hoe kun je de verleiding weerstaan? Hoe zorg je dat je niet meer terug hoeft te vallen? Learningin90 leert je om je gedrag blijvend te veranderen.

 
OPLOSSINGEN

Learningin90 biedt verschillende leeroplossingen aan. Echter alle verandering heeft tijd, liefde, zorg én aandacht nodig. Daarom is Learningin90 days het meeste aan te raden:

Learningin90 seconds -

Korte videoclips (anderhalve minuut)

Learningin90 minutes - 

Persoonlijke coaching en (bedrijfs)presentaties of lezingen

(anderhalf uur)

Learningin90 hours - 

Persoonlijke leiderschapsreis

(4 dagen)

Learningnin90 days - 

Uitvoerige coaching in combinatie met dagdagelijkse inspiratie en tips. 3 maanden lang, elke dag. 

90 seconds

Learningin90 Seconds

ANDERHALVE MINUUT

In 90 seconden meer te weten komen over hoe verandering werkt? Bekijk de gratis video's:

1. het ontstaan van Learningin90

2. verkennen - patronen herkennen

3. veranderen - patronen doorbreken 

4. verankeren - blijvend veranderen

90 minutes

Learningin90 Minutes

COACHING

Losse coachingsessies of liever een pakket? Beiden is mogelijk. Digitaal en face 2 face. Maar altijd live. Mathijs Ummels laat respectvol geen heilig huisje heel. 

Veranderen is moeilijk genoeg. Laat je helpen!

LEZING OF PRESENTATIE

Luister naar het verhaal van Mathijs Ummels. Hoe hij wist te ontsnappen uit zijn 20 jaar durende gokverslaving. Een inspirerend verhaal dat aanzet tot denken. En dat hoop geeft dat je alles kunt veranderen, als je maar weet hoe je het moet doen.

 

Mathijs Ummels deelt de inzichten die hij verkreeg in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika in 2013. Deze inzichten zijn voor iedereen toepasbaar. Of je nu iets wilt veranderen of niet.

90 hours
Learningin90 Hours
 
LEIDERSCHAP

Meer dan 10 jaar verzorgde Mathijs Ummels Leiderschapsreizen binnen het internationale bedrijfsleven. Vaak waren er successes maar niet altijd. De opgedane inzichten vertaalt hij nu naar een unieke reis die jij kunt maken: Een reis met jezelf.

4 hele dagen, en dus 3 nachten, ben je onderweg. Onderweg om je eigen belemmerende patronen onder de loep te nemen en om ze te doorbreken. Learningin90 days leert je hoe je nieuw en effectief gedrag kunt verankeren in jouw leven. 

Iedere vorm van leiderschap begint met persoonlijk leiderschap.

 
INTERESSE?

Deze reis wordt ieder kwartaal verzorgd. Om erachter te komen of jij ook voor deze reis in aanmerking komt vindt er een uitvoerige intake plaats. 

Droom jij ervan om verlost te worden van de patronen die je erop nahoudt? Schrijf je dan in voor de meest spannende maar ook meest mooie reis die je tot nu toe maakte in jouw leven!

90 days

Learningin90 Days

PRECIES WAT JE NODIG HEBT!

Als je weet wat je wilt veranderen in je leven maar je weet nog niet precies hoe, dan kun je wel wat hulp gebruiken.

Misschien heb je jezelf al laten helpen bij een bepaald probleem maar zoek je nu naar de juiste vorm van nazorg?

Of het nu gaat om middelen of gewoonten, verslaving of excessief gebruik: Als jij wilt (blijven) stoppen dan is alle hulp waarschijnlijk van harte welkom.

Daarom biedt Learningin90 days jou precies wat je nodig hebt: Tijd, aandacht, liefde en zorg bij het realiseren van je gewenste verandering in doen en laten! 

DRIE MAANDEN

Drie maanden, oftewel 90 dagen. Een periode waarin je dagelijks geholpen wordt om je ingezetten veranderen vol te houden, bij te sturen en te verankeren. 

Laat je gedurende deze periode ondersteunen door:

- Om de week een digitale live coaching met Mathijs Ummels

- Je ontvangt het boek 'Heel Nederland verslaafd'

- Dagdagelijkse digitale inspiratie

- Toegang tot verdiepende informatie

- Inspirerend videomateriaal en reflectieve vragen

over mij

Over mij

MATHIJS UMMELS

Mijn naam is Mathijs Ummels. Ik ben in 1978 geboren. Ik ben een ervaren consultant en ik reis de hele wereld over. Ik ben eigenaar van een mooi huis en een mooie auto. Ik ben samen met een prachtige vrouw. Maar wat ik vooral ben is verslaafd. Althans... sinds 2013 herstellend van een verslaving. Nog elke dag.

VERKENNEN, VERANDEREN, VERANKEREN

Als je aan de grond zit is het nog een heel stuk naar de afgrond! Mijn jarenlange gokverslaving bracht mij aan de rand van de afgrond. Tijdens een behandeling in 2013 in een Zuid-Afrikaanse kliniek begon voor mij een prachtige reis. Een reis van het verkennen van mijn dodelijke patronen, het veranderen van mijn ineffectieve gedrag en het verankeren van veel succesvollere manieren van hoe ik de dingen nu doe. Ik heb gemerkt dat deze inzichten mij in staat stellen om nog sneller resultaat te boeken bij mensen die iets willen veranderen in hun leven of in hun bedrijf.

ANDEREN HELPEN

Het is tijd om iets terug te doen. Om anderen te helpen bij het doorbreken van hun patronen. Wat dat patroon ook inhoudt. Gedrag dat je in de weg zit en dat je zelf maar niet doorbroken krijgt. Graag deel ik mijn inzichten met jou. Je kunt echt alles bereiken wat je maar wilt, met de juiste tools.

 

HET MOOISTE EN HET MOEILIJKSTE

Mijn verslaving was het mooiste en het moeilijkste dat mij ooit overkwam. Het heeft me sterker gemaakt en het heeft me gevormd tot de man die ik vandaag de dag ben. Bovendien heeft mijn verslaving en daarmee mijn zelfmedicatie me lange tijd veel troost geboden. Ik had het voor geen goud willen missen. 

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

T. 06-506 34 809

Het boek

Het boek

TEVEEL

Het boek dat door Mathijs Ummels in 2018 geschreven werd heet: 'Heel Nederland verslaafd' Hij koos voor deze pakkende titel omdat hij ervan overtuigd is dat iedereen in Nederland wel iets teveel doet of gebruikt.

 

EREADER

Iedereen zou dit boek moeten lezen. Een inspirerende reis in de psyche van de mens wordt afgewisseld met praktische tips, theorie, reflectieve vragen en schitterende illustraties in dit 297 pagina's tellende full-colour koffietafelboek! Uiteraard is er ook een (zeer betaalbare) Ereader versie beschikbaar.

NIEUWE INZICHTEN

'Heel Nederland verslaafd' bevat een schat aan nieuwe inzichten.​ Het boek legt op heldere wijze uit hoe je jouw patronen kunt verkennen en  veranderen om uiteindelijk nieuw gedrag te verankeren.

HERKENBARE VERHALEN

Daarnaast neemt de auteur jou in dit boek mee in 35 korte verhalen die zich laten lezen als 'lessen uit de kliniek'.  Inzichten die de hij meenam uit zijn tijd in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Respectvol laat Mathijs Ummels geen heilig huisje heel.

VERANDERING

Jij als lezer wordt uitgedaagd om kritisch na te denken over jouw eigen gedrag. Of je nou bezig bent met - of nadenkt over - een kleine of grote verandering in jouw leven. Voor iedereen die geïnteresseerd is in verandering in combinatie met gedrag is dit boek een echte aanrader!

COVER-MATHIJS 04.png
bottom of page