top of page
Home
90 seconds

Learningin90

VERKENNEN

Welke gewoonte kun jij niet laten? Eet je bijvoorbeeld teveel suiker? Rook je? Werk je te hard? Gebruik je wel eens drugs? En doe je dat altijd met anderen of ook wel eens alleen? Ben je een sociale gebruiker of ben je functionerend verslaafd? Dat wil zeggen dat je dingen doet of gebruikt die niet goed voor je zijn maar dat je het lastig vindt om je gedrag te veranderen. En dat terwijl je prima in staat bent om verantwoordelijkheden aan te gaan. Learningin90 helpt jou om te verkennen waar je staat met jouw gebruik of jouw gewoonte.

 
VERANDEREN

Heb je je gewoonte al eens proberen te veranderen? Bijvoorbeeld minder lang Netflix kijken, minder werken, niet meer drinken of stoppen met roken? En waarom is het toen niet gelukt? Learningin90 helpt jou om je ongezonde patronen te doorbreken. Of het nu gaat om een kleine verandering of juist om een grote verandering. 

VERANKEREN

Veranderen is één, volhouden maakt het lastig! Learningin90 helpt jou om nieuw, effectief gedrag te verankeren. Een bewezen aanpak om niet meer terug te hoeven vallen in oud gedrag. Iedereen kan het, mits je bereid bent om het nodige grondwerk te verrichten.

VERSLAAFD

Je hoeft niet verslaafd te zijn om de wens te hebben om iets te veranderen. Soms gaat het om ​kleine veranderingen en soms om meer ingrijpende veranderingen. Wat jouw wens ook is, Learningin90 helpt jou om voor eens en voor altijd af te rekenen met je ongewenste patronen.

OPLOSSINGEN

Leren begint met je bewust te worden van je gedrag. Iedereen leert anders. Daarom biedt Learningin90 verschillende leeroplossingen aan:

Learningin90 seconds -

Korte videoclips (anderhalve minuut)

Learningin90 minutes - 

Persoonlijke coaching en (bedrijfs)presentaties

(anderhalf uur)

Learningin90 hours - 

Persoonlijke leiderschapsreis

(4 dagen)

Learningnin90 days - 

90 dagen lang ontvang jij digitale inspiratie! Tools en inzichten om jouw patronen te verkennen, te doorbreken en blijvend te veranderen (90 dagen, dagelijks)

ICONEN_ALCOHOL.png
ICONEN_COCAINE.png
ICONEN_NICOTINE.png
ICONEN_GAMEN.png
ICONEN_GOKKEN.png
ICONEN_ETEN.png
ICONEN_MEDICIJNEN.png
ICONEN_KOPEN.png
ICONEN_CANNABIS.png
ICONEN_SEX.png
ICONEN_DRUGS ALGEMEEN.png
ICONEN_BEDRIJFSLEVEN.png
90 minutes
learning in 90

Seconds

Learningin90

ANDERHALVE MINUUT

Heb je weinig tijd maar wil je toch al iets meer weten over hoe jij voor eens en voor altijd kunt afrekenen met het patroon dat jij zo graag zou willen veranderen? Bekijk dan de gratis video's van elk 90 seconden en leer meer over:

1. het ontstaan van Learningin90

2. verkennen - patronen herkennen

3. veranderen - patronen doorbreken 

4. verankeren - blijvend veranderen

INTERESSE?

Learningin90 weet dat niemand zit te wachten op lange verhalen over verandering. Daar is al genoeg over geschreven. Vandaar de korte videoboodschappen. En zeg nou zelf: anderhalve minuut moet lukken, toch?

Learningin90

Minutes

COACHING

Iedereen die bezig is met - of nadenkt over - een verandering weet, dat het niet makkelijk is om te veranderen. Je kunt wellicht wel een spiegel gebruiken. Iemand die je laat inzien hoe bepaalde patronen in jouw leven werken en waarom je ze hebt. Learningin90 biedt jou de gelegenheid om samen met een ervaren coach kritisch naar jouw gedrag te kijken. Samen met jouw coach ga je jouw patronen verkennen, belemmerende patronen doorbreken en nieuw gedrag verankeren. 

Na een - volledig gratis en vrijblijvend - kennismakingsgesprek beslissen jullie samen welke manier van coachen het beste bij jou past. Zo haal je het maximale uit jouw tijd en krijg je de begeleiding die het beste bij jou past!

EEN TRAAN EN EEN LACH

Heb jij (in jouw bedrijf) een inspirerende spreker nodig? Iemand die de taal spreekt van het publiek? Iemand die raakt vanuit compassie en verbinding? Dan is Learningin90 minutes (bedrijfs)presentatie écht iets voor jou.

Na een uitgebreide intake worden jouw (bedrijfs)doelstellingen verwerkt tot een inspirerend verhaal van 90 minuten waarbij het publiek uitgedaagd en geïnspireerd wordt om deel te nemen aan de verandering. 

Met een traan en ook vaak een lach maar altijd vanuit respect weet de zeer ervaren motivational Keynote speaker -  Mathijs Ummels - deelnemers in beweging te krijgen om zelf pro-actief aan de slag te gaan!

ICONEN_ALCOHOL.png
ICONEN_COCAINE.png
ICONEN_NICOTINE.png
ICONEN_GAMEN.png
ICONEN_GOKKEN.png
ICONEN_ETEN.png
ICONEN_MEDICIJNEN.png
ICONEN_KOPEN.png
ICONEN_CANNABIS.png
ICONEN_SEX.png
ICONEN_DRUGS ALGEMEEN.png
ICONEN_BEDRIJFSLEVEN.png
ICONEN_ALCOHOL.png
ICONEN_COCAINE.png
ICONEN_NICOTINE.png
ICONEN_GAMEN.png
ICONEN_GOKKEN.png
ICONEN_ETEN.png
ICONEN_MEDICIJNEN.png
ICONEN_KOPEN.png
ICONEN_CANNABIS.png
ICONEN_SEX.png
ICONEN_DRUGS ALGEMEEN.png
ICONEN_BEDRIJFSLEVEN.png
90 days

Hours

Learningin90

LEIDERSCHAP

90 uur is gelijk aan bijna vier hele dagen. Dat is precies de tijd die we gebruiken om maximaal resultaat te bereiken. Tijdens deze ontmoeting met jezelf zoom je - tijdens een geheel verzorgde reis - in op jouw persoonlijke leiderschap. We brengen belemmerende patronen en overtuigingen in beeld en we helpen je om ze te doorbreken. We kijken naar alternatieven en je leert om nieuw, effectief gedrag te verankeren in jouw leven. 

Omdat je niet in de veilige omgeving van je eigen huis of werkplek bent, maar in een inspirerende nieuwe omgeving, trigger je automatisch jezelf om uit je comfort zone te treden. Omdat we natuur en verbinding centraal stellen en letterlijk met elkaar in beweging zijn kom je als herboren weer terug.

Iedere vorm van leiderschap begint met persoonlijk leiderschap.

INTERESSE?

Deze reis wordt ieder kwartaal verzorgd. Na een uitvoerige intake wordt er gekeken of jij in aanmerking komt om mee op reis te gaan. Er worden leiderschapsreizen georganiseerd vanuit zogeheten 'open inschrijving', waarbij je nieuwe mensen kunt leren kennen. Daarnaast kan je van nieuwe mensen vaak veel leren en zij natuurlijk ook van jou.

Ook bestaat de mogelijkheid om met een vooraf samengestelde groep op reis te gaan. Bijvoorbeeld mensen van hetzelfde bedrijf of een vriendenclub. Omdat jullie elkaar al kennen hebben we een behoorlijke voorsprong en kunnen we nog sneller diepgang bereiken.

Let's 90

Learningin90

ZELF AAN DE SLAG

Overweeg jij een verandering? Laat je dan helpen door 90 dagen lang, elke dag, geïnspireerd te worden met nieuwe inzichten, prachtige illustraties, pakkende video's, reflectieve vragen en verdiepend materiaal. Ben jij een echte doe-het-zelver? Zorg dan dat je goed voorbereid aan de slag gaat. Dan heeft je verandering de meeste kans van slagen!

De eerste 24 dagen worden gebruikt om jouw patronen uitvoerig te verkennen. Dag 25 - 63 staan in het teken van de verandering. De laatste 27 dagen krijg je tips en handvatten om je nieuwe gedrag zorgvuldig te borgen.

Veel mensen gebruiken deze tool in combinatie met persoonlijke coaching. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Jij beslist!
 
ALTIJD EN OVERAL

Omdat je elke ochtend al heel vroeg de mail met dagelijkse inspiratie ontvangt kun je de hele dag, altijd en overal, hiermee aan de slag. Je kijkt de filmpjes wanneer het jou uitkomt en je leest de teksten wanneer je daar zin in hebt. Veel mensen vinden het fijn om de email aan het begin van hun dag te lezen, omdat ze zich gesterkt voelen in hun veranderpoging.

ICONEN_ALCOHOL.png
ICONEN_COCAINE.png
ICONEN_NICOTINE.png
ICONEN_GAMEN.png
ICONEN_GOKKEN.png
ICONEN_ETEN.png
ICONEN_MEDICIJNEN.png
ICONEN_KOPEN.png
ICONEN_CANNABIS.png
ICONEN_SEX.png
ICONEN_DRUGS ALGEMEEN.png
ICONEN_BEDRIJFSLEVEN.png
90 hours

Days

over mij

Learningin90

HERSTELLEND VERSLAAFD

Mijn naam is Mathijs Ummels. Ik ben in 1978 geboren. Ik ben een ervaren consultant en ik reis de hele wereld over. Ik ben eigenaar van een mooi huis en een mooie auto. Ik ben samen met een prachtige vrouw. Maar wat ik vooral ben is verslaafd. Althans... sinds 2013 herstellend van een verslaving. Nog elke dag.

VERKENNEN, VERANDEREN, VERANKEREN

Als je aan de grond zit is het nog een heel stuk naar de afgrond! Mijn jarenlange gokverslaving bracht mij aan de rand van de afgrond. Tijdens een behandeling in 2013 in een Zuid-Afrikaanse kliniek begon voor mij een prachtige reis. Een reis van het verkennen van mijn dodelijke patronen, het veranderen van mijn ineffectieve gedrag en het verankeren van veel succesvollere manieren van hoe ik de dingen nu doe. Ik heb gemerkt dat deze inzichten mij in staat stellen om nog sneller resultaat te boeken bij mensen die iets willen veranderen in hun leven of in hun bedrijf.

INZICHTEN

Het is tijd om iets terug te doen. Om anderen te helpen bij het doorbeken van hun patronen. Patronen van verslaving of anderszins. Gedrag dat je in de weg zit en dat je zelf maar niet doorbroken krijgt. Graag deel ik mijn inzichten met jou.

 

HET MOOISTE EN HET MOEILIJKSTE
Mijn verslaving was het mooiste en het moeilijkste dat mij ooit overkwam. Het heeft me sterker gemaakt en het heeft me gevormd tot de man die ik vandaag de dag ben. Bovendien heeft mijn verslaving en daarmee mijn zelfmedicatie me lange tijd veel troost geboden. Ik had het voor geen goud willen missen. 

Het boek

Learningin90

VISIE

Het boek dat door Mathijs Ummels in 2018 geschreven werd heet: 'Heel Nederland verslaafd' Hij koos voor deze pakkende titel omdat hij ervan overtuigd is dat iedereen in Nederland wel ergens (functionerend) verslaafd aan is.

 

INHOUD

Soms is dit aan een bekende verslaving zoals drank, drugs of seks. Maar steeds vaker zijn dit veel minder bekende verslavingen zoals (internet)porno, werkdruk, suiker, Netflix en sociale Media. Praktische tips, theorie, reflectieve vragen en schitterende illustraties wisselen elkaar af in dit 297 pagina's tellende full-colour koffietafelboek!

VERANDERING

Jij als lezer wordt uitgedaagd om kritisch na te denken over jouw eigen gedrag. Of je nou bezig bent met - of nadenkt over - een kleine of grote verandering in jouw leven. Of je nu verslaafd bent of niet. Voor iedereen die geïnteresseerd is in verandering in combinatie met gedrag is dit boek een echte aanrader!

NIEUWE INZICHTEN

Heel Nederland verslaafd bevat een schat aan nieuwe inzichten.​ Het boek legt op heldere wijze uit hoe je patronen kunt verkennen en  veranderen om uiteindelijk nieuw gedrag te verankeren.

HERKENBARE VERHALEN

Daarnaast neemt de auteur jou in dit boek mee in 35 korte verhalen die zich laten lezen als 'lessen uit de kliniek'.  Inzichten die de hij meenam uit zijn tijd in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Zo staat het leesgenot en de herkenning van de lezer centraal.

COVER-MATHIJS 04.png
ICONEN_ALCOHOL.png
ICONEN_COCAINE.png
ICONEN_NICOTINE.png
ICONEN_GAMEN.png
ICONEN_GOKKEN.png
ICONEN_ETEN.png
ICONEN_MEDICIJNEN.png
ICONEN_KOPEN.png
ICONEN_CANNABIS.png
ICONEN_SEX.png
ICONEN_DRUGS ALGEMEEN.png
ICONEN_BEDRIJFSLEVEN.png

Over mij

Het boek

bottom of page